fbpx

CONTACT INFORMATION

Drømmer du om dit helt eget glædesfulde maleri?

…så vær endelig frimodig og kontakt mig. Jeg ville elske at skabe et smukt maleri til dig. Du er altid velkommen til at skrive en uforpligtende besked til mig komme forbi i mit atelier. Jeg vil meget gerne høre mere om hvilke farver, størrelse mm. du drømmer om i et maleri.

Hvis du har nogle spørgsmål til mig, om min kunst eller ideer til samarbejde, så skriv endelig. Jeg vil elske at høre fra dig.

Du kan skriveren besked til i kontaktformularen herundereller skrive/ringe på +45 60511787.

Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Facebook
Instagram
CONTACT

If you wanna take a look on a specific art piece, please write which one.

I’ll get back to you within 1-5 days


Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange