fbpx

“Bloom in Grace” – a3 – originalt maleri

0,00 DKK

Dette skønne grønne maleri, er blevet malet i stunder, hvor der var ekstra meget brug for at putte ‘nåde på’ herhjemme.

Vi kan have mange situationer i livet, hvor vi ikke føler vi slår til. Men når vi drysser lidt magisk nåde ud over vores liv og lærer at sige pyt og elske os selv på trods af fejl – ja, så kan vi faktisk blomstre i nåden. Det er ikke nemt bare at drysse nåde ud over os selv. Men vi kan øve os. Hvis vi vil. Jeg øver mig i hvert fald hver dag.

Du kan læse mere om begrebet ‘nåde på’ hos psykologen Krista på Instagram @skamfrizone

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Detaljer:

Alle priser er inklusiv moms.

Rammen er ikke inkluderet. Men skriv gerne for tips til gode steder, du kan købe gode rammer.

Alle originale malerier på papir, er malet på ØKO venligt stenpapir eller Yupopapir. Malerier på lærred er maler på kvalitetslærreder.

Vær opmærksom på, at farverne vil variere fra skærmbillede til skærmbillede. Jeg forsøger altid at tage billeder af kunsten i dagslys, så farverne viser sig så tro mod originalen, som muligt. Der er FRI fragt på ordrer over 500 kr.

Yderligere information

Størrelse 29.7 × 42 cm


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange