fbpx
Tilbud

“BLOOMING DREAMS” – 100×140 cm

1.950,00 DKK

Dette maleri er malet i skønne, varme sommerfarver på kvalitetslærred fra Bogø Design. Maleriet måler 100×140 cm og ville passe perfekt til en stor entré, stue mm.

KØBSINFO

Maleriet hænger pt. til udstilling hos Svalegaarden Mest i Aalborg. Ønsker du at købe dette maleri, så kontakt mig endelig på +45 60511787 eller michaelaseerupart@gmail.com, så finder vi ud af levering mm sammen.

Ikke på lager

Beskrivelse

Detaljer:

Alle priser er inklusiv moms.

Rammen er ikke inkluderet. Men skriv gerne for tips til gode steder, du kan købe gode rammer.

Alle originale malerier på papir, er malet på ØKO venligt stenpapir eller Yupopapir. Malerier på lærred er maler på kvalitetslærreder.

Vær opmærksom på, at farverne vil variere fra skærmbillede til skærmbillede. Jeg forsøger altid at tage billeder af kunsten i dagslys, så farverne viser sig så tro mod originalen, som muligt.

Du er altid velkommen til at få tilsendt flere billeder og video af malerierne eller komme forbi og se dem i virkeligheden.

Yderligere information

Størrelse 100 × 140 cm


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange