fbpx

GAVEKORT – 500 KR.

500,00 DKK

Vil du gerne give et glædesfuldt maleri i gave? Men synes du det er svært at vælge den helt rigtige farve, størrelse mm?

Så giv et gavekort. På denne måde kan du sikre dig at personen, du ønsker at forkæle, får et helt unikt og personligt maleri.

Gavekortet kan bruges til originale malerier og kunst print. Modtageren kan også vælge at bestille et abstrakt maleri med egne ønsker til farve, størrelse, tekst mm. Vælger modtageren at bestille et maleri, bedes modtageren kontakte mig for en snak om maleriet.

Gavekortet kan kun benyttes på www.michaelaseerupart.dk. Kan ikke ombyttes til kontanter. Det er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen.

Gavekortet kommer i kuvert og cellofanpose, og kan pakkes yderligere ind, hvis det ønskes. Skriv det blot som bemærkning ved check-ud.

Husk at oplyse modtagerens navn ved check-ud, så jeg kan gøre gavekortet personligt.

Gavekortet kan også købes på 250 kr, 750 kr eller 1000 kr.

Er du ude i sidste øjeblik, sender jeg gerne gavekortet elektronisk. Send mig en mail på michaelaseerupart@gmail.com i stedet for at bestille på hjemmesiden. Så sender jeg gavekortet med det samme på mail.

Ønsker du at købe et gavekort på et andet beløb, så kontakt mig på michaelaseerupart@gmail.com

Categories: ,


ART ON COMMINSION

Did you know that I love painting joyful art pieces for you? If you have any dreams for size, colors, feelings ect your art piece should contain, please feel free to contact me. I'm all in for a no-committal chat with you. Here you can see a variaty of some om the paintings I've custum made for lovely people.
Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro
Secured By miniOrange