fbpx
Udsolgt

GAVEKORT – 750 KR.

750,00 DKK

Vil du gerne give et glædesfuldt maleri i gave? Men synes du det er svært at vælge den helt rigtige farve, størrelse mm?

Så giv et gavekort. På denne måde kan du sikre dig at personen, du ønsker at forkæle, får et helt unikt og personligt maleri.

Gavekortet kan bruges til originale malerier og kunst print. Modtageren kan også vælge at bestille et abstrakt maleri med egne ønsker til farve, størrelse, tekst mm. Vælger modtageren at bestille et maleri, bedes modtageren kontakte mig for en snak om maleriet.

Gavekortet kan kun benyttes på www.michaelaseerupart.dk. Kan ikke ombyttes til kontanter. Det er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen.

Gavekortet kommer i kuvert og cellofanpose, og kan pakkes yderligere ind, hvis det ønskes. Skriv det blot som bemærkning ved check-ud.

Husk at oplyse modtagerens navn ved check-ud, så jeg kan gøre gavekortet personligt.

Gavekortet kan også købes på 250 kr, 500 kr eller 1000 kr.

Er du ude i sidste øjeblik, sender jeg gerne gavekortet elektronisk. Send mig en mail på michaelaseerupart@gmail.com i stedet for at bestille på hjemmesiden. Så sender jeg gavekortet med det samme på mail.

Ønsker du at købe et gavekort på et andet beløb, så kontakt mig på michaelaseerupart@gmail.com

Ikke på lagerKUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange