fbpx
Tilbud

“GRACE #2” – A5 – originalt maleri

75,00 DKK

Dette skønne grønne maleri er en del af “GRACE” serien på i alt 6 værker.

Maleriet er malet på stenpapir med kunstner maling. Det er lige til at hænge op lige der, hvor du har brug for en rolig reminder om at du er god nok lige som du er. Der er altid en ny dag, hvor du kan prøve igen. Du behøver ikke nå det hele i dag. Du behøver ikke være mere end det du kan i dag.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Detaljer:

Alle priser er inklusiv moms.

Rammen er ikke inkluderet. Men skriv gerne for tips til gode steder, du kan købe gode rammer.

Alle originale malerier på papir, er malet på ØKO venligt stenpapir eller Yupopapir. Malerier på lærred er maler på kvalitetslærreder.

Vær opmærksom på, at farverne vil variere fra skærmbillede til skærmbillede. Jeg forsøger altid at tage billeder af kunsten i dagslys, så farverne viser sig så tro mod originalen, som muligt. Du er altid velkommen til at få tilsendt flere billeder og video af malerierne eller komme forbi og se dem i virkeligheden.

Yderligere information

Størrelse 14.8 × 21 cm

Du kunne også være interesseret i...

 • SOLGT
  Grace #3Nåde

  “GRACE #3” – A4 – originalt maleri

  Tilbud 150,00 DKK
  Læs mere
 • SOLGT

  “GRACE” – A2 – original art

  0,00 DKK
  Læs mere


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange