fbpx
Tilbud

JOY COMES IN THE MORNING – ORIGINALT MALERI 100X100

1.400,00 DKK

JOY COMES IN THE MORNING er et maleri malet med glade forårsfarver.

Maleriet er malet på kvalitets lærred fra Bogø Design, Aarhus.

STORYTELLING

Lige så håbløst livet kan se ud, lige så glædesfyldt kan livet være. Hver morgen starter en ny dag, hvor vi har mulighed for at se og have fokus de små glæder frem for det svære og triste. Selvfølgelig skal der også være plads til det triste, men min erfaring er, at vi ikke behøver giver det negative al fokus hele tiden. Livet har også en masse glæder på trods.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Detaljer:

Alle priser er inklusiv moms.

Rammen er ikke inkluderet. Men skriv gerne for tips til gode steder, du kan købe gode rammer.

Alle originale malerier på papir, er malet på ØKO venligt stenpapir eller Yupopapir. Malerier på lærred er maler på kvalitetslærreder.

Vær opmærksom på, at farverne vil variere fra skærmbillede til skærmbillede. Jeg forsøger altid at tage billeder af kunsten i dagslys, så farverne viser sig så tro mod originalen, som muligt.

Du er altid velkommen til at få tilsendt flere billeder og video af malerierne eller komme forbi og se dem i virkeligheden.

Yderligere information

Størrelse 100 × 100 cm


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange