fbpx
Tilbud

“LAD HÅBET VINDE #1” -a4 – originalt maleri

150,00 DKK

“Lad håbet vinde #1” er en del af en serie på 5 malerier på stenpapir. Alle med samme navn. Disse malerier er malet med skønne bål, lyserøde, lilla og gul nuancer. Man siger grøn er håbets farve. Men for mig er blå håbets farve.

Jeg tror på vi stadig har det bedste i vente. Vi har alle sæsoner (tror jeg), hvor vi venter på noget bedre. Og disse sæsoner er de her fem malerier inspireret af.

“Lad håbet vinde #1” har størrelsen a4 (21×29,7 cm) og er malet på stenpapir.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Detaljer:

Alle priser er inklusiv moms.

Rammen er ikke inkluderet. Men skriv gerne for tips til gode steder, du kan købe gode rammer.

Alle originale malerier på papir, er malet på ØKO venligt stenpapir eller Yupopapir. Malerier på lærred er maler på kvalitetslærreder.

Vær opmærksom på, at farverne vil variere fra skærmbillede til skærmbillede. Jeg forsøger altid at tage billeder af kunsten i dagslys, så farverne viser sig så tro mod originalen, som muligt.

Yderligere information

Størrelse 29.7 × 21 cm


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange