fbpx

LIFE IS A MESS OF JOY AND WOUNDS

0,00 DKK

Originalt maleri i dybe blå og rust røde/brune nuancer.

Dette maleri måler 50×120 cm.

Det er malet med akryl og spraymaling.  Der er brugt kunstner maling, som også gør at farverne ikke blegner med årene. Til slut har det fået en lakering, der får farverne til at poppe lidt ekstra frem. Derudover beskytter lakken mod solens stråler, så malingen holder sin glans og farve.

Malet på kvalitets lærred fra Bogø Design, Aarhus.

Maleriet er et bestillings maleri. Dvs. at kunden selv kom med ønsker til farve og størrelse og sammen skabte vi dette unikke maleri til kunden.

STORYTELLING

“Livet går op og ned. Lykken er ikke konstant. Nogle dage fylder glæden, andre dage fylder sårene. Det er midt i sorgen, smerten og frustrationerne den ægte glæde opstår. Når vi formår at være glade og taknemmelige på trods. Lige dér oplever vi sand glæde.”

Ikke på lager

Yderligere information

Størrelse 50 × 120 cm


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange