fbpx

“MERCY” – ORIGINALT MALERI – A2

995,00 DKK

Originalt maleri i lyse blå farver.

Dette maleri er malet med akryl- og spraymaling. Der er brugt kunstner maling, som gør at farverne ikke blegner med årene. Til slut har maleriet fået en lakering, der beskytter mod solens stråler.

Maleriet er malet på miljøvenligt stenpapir.

Dette maleri måler 42×59,4 cm (a2) og passer perfekt i en sort ramme.

STORYTELLING

Vi bliver nødt til at se på os selv med nådige øjne. Så mange gange dunker vi os selv i hovedet over alt det vi ikke når eller ikke kan finde ud af. Især i denne corona-tid, kan vi fylde vores hoved med en masse ting vi burde. Der er så mange ting vi burde have tid til. Have lyst til. Her hjemme har jeg virkelig haft svært ved at acceptere at jeg ikke kan male og skabe smuk kunst hele tiden. Da jeg blev opmærksom på dette tog jeg en pause fra alt det jeg troede jeg burde. Efter et par dage, hvor jeg virkelig fokuserede på ikke at slå mig selv i hovedet med alt det jeg burde, fik jeg pludselig fred i min krop igen. Og jeg fik lyst til at male. Ikke fordi jeg burde, men fordi jeg havde lyst. Fordi det gjorde mig glad. Og dette værk er, hvad der kom ud af pausen. Mit håb er, at du også må kunne fjerne hammeren lidt fra dit hoved og øve dig i kun at gøre ting, der giver dig ro og glæde. I hvert fald bare lidt af dagen.

Out of stock

Additional information

Dimensions 42 × 59.4 cm

You may also like…

  • Add to cart


ART ON COMMINSION

Did you know that I love painting joyful art pieces for you? If you have any dreams for size, colors, feelings ect your art piece should contain, please feel free to contact me. I'm all in for a no-committal chat with you. Here you can see a variaty of some om the paintings I've custum made for lovely people.
Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro
Secured By miniOrange