fbpx

SPRING WILL COME

Originalt maleri i glade friske forårsfarver.

Maleriet er malet på miljøvenligt stenpapir.

Det er malet med akryl og spraymaling.  Der er brugt kunstner maling, som også gør at farverne ikke blegner med årene. Til slut har det fået en lakering, der får farverne til at poppe lidt ekstra frem. Derudover beskytter lakken mod solens stråler, så malingen holder sin glans og farve.

Der tages forbehold for farveforskel alt efter hvilken skærm kunsten ses på. Derfor har jeg altid åbent for muligheden for at komme forbi og se maleriet eller få tilsendt en video med maleriets detaljer. Kontakt mig endelig.

STORYTELLING:

“Foråret kommer. Hvert år. Især lige nu i denne tid med Corona virus er det vigtigt at vi minder os selv om, at foråret nok skal komme. Livet skal nok blive godt igen. Og samtidig er livet også godt midt i det uvisse. Der er håb i alle livets sæsoner. Det handler rigtig meget om, at vi øver os i at ændre vores indstilling til livets små og store bump på vejen. Og dét kræver øvelse.”

Yderligere information

Størrelse 42 × 59.4 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • SOLD

    CELEBRATE TODAY – original 60×90 maleri

    Læs mere


KUNST PÅ BESTILLING

Vidste du, at jeg elsker at skabe glædesfulde malerier til dig? Hvis du har ønsker ift farve, stemning, størrelse mm., som dit maleri gerne må indeholde, så føl dig endelig fri til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Herunder kan du se lidt af de malerier, jeg har malet efter søde kundes ønsker og drømme.
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Secured By miniOrange