fbpx

SPRING WILL COME

Originalt maleri i glade friske forårsfarver.

Maleriet er malet på miljøvenligt stenpapir.

Det er malet med akryl og spraymaling.  Der er brugt kunstner maling, som også gør at farverne ikke blegner med årene. Til slut har det fået en lakering, der får farverne til at poppe lidt ekstra frem. Derudover beskytter lakken mod solens stråler, så malingen holder sin glans og farve.

Der tages forbehold for farveforskel alt efter hvilken skærm kunsten ses på. Derfor har jeg altid åbent for muligheden for at komme forbi og se maleriet eller få tilsendt en video med maleriets detaljer. Kontakt mig endelig.

STORYTELLING:

“Foråret kommer. Hvert år. Især lige nu i denne tid med Corona virus er det vigtigt at vi minder os selv om, at foråret nok skal komme. Livet skal nok blive godt igen. Og samtidig er livet også godt midt i det uvisse. Der er håb i alle livets sæsoner. Det handler rigtig meget om, at vi øver os i at ændre vores indstilling til livets små og store bump på vejen. Og dét kræver øvelse.”

Additional information

Dimensions 42 × 59.4 cm

You may also like…

  • Read more


ART ON COMMINSION

Did you know that I love painting joyful art pieces for you? If you have any dreams for size, colors, feelings ect your art piece should contain, please feel free to contact me. I'm all in for a no-committal chat with you. Here you can see a variaty of some om the paintings I've custum made for lovely people.
Select your currency
DKK Danish krone
EUR Euro
Secured By miniOrange